Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alt om Griezmanns dokumentar

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 14. juni 2018


Alt om Griezmanns dokumentar

Det er ikke længere et transferemne. Antoine Griezmann har torsdag aften bekræftet, at han bliver i Atletico Madrid og dermed bliver et skifte til FC Barcelona ikke en realitet. Her følger en oversigt over dokumentaren; startende fra den 19. april.

19. april
Griezmann har besluttet sig for enten at blive i Atletico Madrid eller skifte til Barcelona. Alt andet er udelukket.

Griezmann: - Jeg har masser af tillid til Simeone (Atleti-træner) men jeg ved ikke, hvad jeg gør endnu.

Griezmanns søster (hans agent): - Jeg har sagt til ham, at han skal blive i Atletico Madrid. Her kan han få endnu mere, men hvis han vil vinde titler, så skal han skifte til Barcelona.

20. april
Griezmann er i tvivl om, Atletico Madrid kan hente de nødvendige spillere som kan hente Champions League til klubben.

Griezmann: - Beslutningen, som jeg tager, er 100 procent tænkt igennem og jeg kommer ikke til at fortryde noget. Jeg vil vinde Champions League. At tabe finalen med Atletico Madrid er ikke uheld, men der mangler noget.

Griezmann: - Alle tror, at jeg allerede har skrevet under med Barcelona, men det passer ikke; jeg har ikke skrevet under nogen steder.

Griezmann: - Det her er ikke det samme som da jeg skiftede fra Real Sociedad. Dengang vidste jeg, at jeg ikke ville vinde noget, men at jeg ville vinde i Atletico Madrid.

29. april
Griezmann rejser hjem til sine forældre to dage før semifinalen i Europa League.

Griezmanns søster (hans agent): - I Atletico kan du blive i en legende. I Barcelona er du bare endnu en spiller i truppen.

Griezmanns kone: - Barca har ikke vundet Champions League i tre år og så vil du skifte til dem?

Griezmann fortæller sin familie, at han har taget en beslutning.

30. april
Griezmann besøger sine heste og snakker til sig selv: Jeg ved ikke hvad jeg gør... Alle siger 'skift, skift, skift'. Men jeg håber hele tiden, at jeg kan vinde noget stort i Atletico Madrid.

14. maj
Griezmann fortæller, at han har brug for at tænke. Folk rundt om ham siger, at han skal skifte til noget større, men han siger, at han er tålmodig og forventer store ting i Atletico Madrid.

Griezmann: - Måske nu, hvor jeg har vundet Europa League med Atleti, kan jeg skifte. Eller måske kan jeg vinde Champions League her?

Griezmann: - Jeg gav mit hold alt, jeg arbejdede så hårdt, som jeg kunne. Og alligevel blev der buhet af mig. Jeg kan ikke tage det længere. Men jeg har lyst til at fortælle alle, at jeg bliver i Atletico.

Griezmann: - Jeg vil blive. Det er min beslutning. Jeg bliver i Atletico Madrid.
Læs også
- Griezmanns far: Jeg er ufattelig stolt
- Langt og ærligt interview med Antoine Griezmann
- Griezmann: Messi er nummer 1
- Video: Griezmann ydmyget til træning
- Griezmann: Min undskyldning bliver min præstation


Ugens mest læste

Seneste nyheder