Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gündogan sættes i forbindelse med Barcelona

Transfermarked - 17. juni 2018Gündogan sættes i forbindelse med Barcelona

© Getty Images


Antoine Griezmann-handlen glippede for FC Barcelona og derfor er de nødt til at kigge mod andre spillere. Selvom man var klar til at tilknytte en stærk angriber, så er det primært midtbanen, som skal forstærkes og nu nævnes Manchester Citys Ilkay Gündogan.

Gündogan, som i øjeblikket er samlet med den tyske landsholdstrup ved VM, kom til Manchester City for to år siden for 20 millioner euro. Den sommer var han også rygtet til FC Barcelona, så interessen er bestemt ikke ny. Til gengæld skal FC Barcelona regne med at hose op med omkring 50 millioner euro hvis de vil købe ham denne sommer, erfarer The Sun.

Gündogan fylder 28 år om fire måneder og måtte efter en slem skade i sin første sæson i Manchester City samle sig selv op igen; i sidste sæson spillede han 48 kampe og var en vigtig brik på Pep Guardiolas vindende Premier League-mandskab. Før han tog turen til Manchester City tørnede han ud for Dortmund. Her spillede han med i 157 kampe og scorede blot 15 mål. 11 mål er det blevet til i Manchester City i bare 64 kampe.

Hos Metro kan man læse, at Gündogan er klar til at skifte såfremt FC Barcelona gør brug af deres interesse i jagten på at hente ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

49 min. Fermin Lopez leverede flest afleveringer...
1 t. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
3 t. De Jong på krykker....
4 t. Made in La Masia....
5 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
6 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
7 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
7 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
8 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
9 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder