Annonce


Annonce

Annonce

Gundogan følte sig fornærmet af Citys tilbud

Transfermarked - 22. juni 2023




I går var der gennembrud i Gundogan-handlen, da FC Barcelonas Mateu Alemany ifølge adskillige medier rejste til München for at få Gundogans underskrift på spillerens nye kontrakt med Barca. Angiveligt er handlen lukket og lægetjekket er bestået.

I München gennemgik Gundogan lægetjek hvorefter resultaterne blev sendt hjem til Barcelona, hvor klubbens læger kiggede resultaterne igennem. Herefter kunne de godkende og kontrakten blev underskrevet før Gundogan rejste på sommerferie. Alemany blev spottet i lufthavnen sammen med spilleren.

Som bekendt har Gundogan været i tænkeboks i nogle uger i forbindelse med sin fremtid. Manchester City havde oprindeligt kun tilbudt ham en forlængelse på ét år, men da Barca viste stor interesse forbedrede City deres tilbud således at midtbanespilleren fik et bud på en enkelt sæson samt muligheden for at forlænge i yderligere en sæson.

Ifølge journalisten Helena Condis så Gundogan tilbuddet som en fornærmelse, da han i dag er klubbens anfører og i den grad har bidraget til en magisk sæson hos City. Det varede ikke længe før han valgte at takke ja til Barcas tilbud og lige nu menes alt at være på plads og en offentliggørelse ventes inden længe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Gundogan følte sig fornærmet af Citys tilbud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder