Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bojan om Gündogan: Nederlag giver reaktioner

El Clasico - 3. november 2023




Ilkay Gündogan deltog i El Clásico, hvor han tilmed scorede sit første mål i Barca-trøjen. Målet var dog ikke nok. Barca-angriberne kunne ikke finde ud af at omsætte deres chancer og i stedet scorede Real Madrid to gange i anden halvleg og endte med at løbe med sejren. Efter kampen var Gündogan irriteret.

Han havde nemlig lige været inde i omklædningsrummet og da han kom ud stillede han op til et interview, hvor han fortalte, at det irriterede ham at se manglen på reaktioner fra nogle holdkammerater. Selvom hans reaktion helt sikkert var målrettet mod nogle spillere, så forlyder det, at det var en generel fornemmelse, som han havde. Efterfølgende har Gündogan talt med truppen om situationen og Bojan Krkic har også sat ord på den.

- Jeg er overbevist om, at spillerne nok skal få talt ud. Der er ingen problemer. Gündogan er en vinder og han scorede sit første mål i El Clásico. Vreden efter et nederlag giver reaktioner, sådan er det altid, kom det fra Bojan.

FC Barcelona er i aktion igen i morgen aften, hvor det gælder udekampen mod Real Sociedad. Her bliver det bestemt ikke lettere i forhold til kampen mod Real Madrid og det gælder absolut for Xavi om at samle truppen og få dem til at yde. Real Sociedad er stærke i denne sæson og Barca kan ikke tillade sig at smide flere point. De hænger allerede fire point efter topholdene. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bojan om Gündogan: Nederlag giver reaktioner

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder