Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stort tilbud til Paulinho fra Kina

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 5. juli 2018


Stort tilbud til Paulinho fra Kina

Paulinho landede sidste år i FC Barcelona efter at have foldet sine kvaliteter ud i Kina. Lynhurtigt blev han et større samtaleemne og i øjeblikket gør han det rigtig godt for Brasilien, som møder Belgien i kvartfinalen ved VM.

Flere klubber - heriblandt Juventus - har udvist interesse for midtbanespilleren og selvom FC Barcelona er klar over, at flere klubber har henvendt sig, så er ledelsen ganske rolige. De ved nemlig godt at prisen på Paulinho er steget i takt med hans gode VM og klubben håber på, at man kan tjene 10 millioner euro ved et salg af brasilieneren.

Barcelona købte Paulinho for 40 millioner euro. Men efter VM sigter Barcelona efter at sælge ham for 50 millioner euro såfremt en klub tilbyder beløbet. Det vil betyde, at man har tjent på brasilianeren og samtidig får man penge ind, som man kan bruge på en erstatning.

Der er dog intet givet endnu. Paulinho fokuserer på VM og har ikke tænkt sig at tage en beslutning før turneringen er færdigspillet. Sport erfarer dog at han har et stort kinesisk tilbud på bordet og spørgsmålet er nu om Paulinho vender hjem til Barcelona når VM er slut.
Læs også
- Video: Paulinho var på besøg
- Paulinho-skifte: Nu får Barca 50 millioner euro
- Utilfreds Valverde: Paulinho-exit var forkert
- Barca bekræfter: Paulinho udlejet til Guangzhou
- Officielt: Paulinho skifter til Guangzhou


Ugens mest læste

Seneste nyheder