Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Muligt skifte: Paulinho tog privatflyet til Barcelona

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 7. juli 2018


Muligt skifte: Paulinho tog privatflyet til Barcelona

Paulinho står foran en svær beslutning. Det er blot et år siden, at FC Barcelona bankede på hans dør og hentede ham fra Kina til Spanien. Siden har han spillet ekstremt mange kampe, da den kinesiske liga allerede var i gang.

Han fortsatte med kampene i Barcelona og direkte videre til VM, men inden han tager på en yderst velfortjent sommerferie, så skal han beslutte sig for hvor fremtiden skal bringe ham hen. Han bekræftede i går, at han har modtaget to tilbud og derfor rejste han i dag til Barcelona.

Fra Rusland tog han et privatfly og fløj direkte til Barcelona. Her skal han mødes med sine repræsentanter og Barcelonas ledelse for at drøfte mulighederne. Der er ingen tvivl om, at hvis Barcelona kan suge 50 millioner euro ud af et salg af Paulinho, så vil de føre forhandlingerne igennem. Paulinho er ikke afvisende for at blive eller skifte, men det er altså nu, at beslutningen skal tages.

Det kinesiske transfervindue lukker om præcis en uge og derfor bliver det ikke en langtrukken transfersaga. Indenfor en uge kender omverden til Paulinhos beslutning selvom meget tyder på, at han rykker tilbage til Kina, så kan det ikke udelukkes, at han fortsætter i FC Barcelona.
Læs også
- Video: Paulinho var på besøg
- Paulinho-skifte: Nu får Barca 50 millioner euro
- Utilfreds Valverde: Paulinho-exit var forkert
- Barca bekræfter: Paulinho udlejet til Guangzhou
- Officielt: Paulinho skifter til Guangzhou


Ugens mest læste

Seneste nyheder