Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Paulinho-skifte: Nu får Barca 50 millioner euro

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 5. oktober 2018


Paulinho-skifte: Nu får Barca 50 millioner euro

Paulinho blev meget hurtigt en elsket mand på blandt FC Barcelonas tilhængere og der gik ikke længe før han for alvor havde sat sit præg i omklædningsrummet blandt spillerne. Han formåede at levere nogle rigtig gode kampe og det kom nærmest som et chok, da FC Barcelona pludselig udlejede ham til Guangzhou Evergrande efter bare én sæson på Camp Nou.

FC Barcelona ønskede at tjene nogle penge så man var klar til at hente et stort navn til Camp Nou, og derfor valgte klubben at indgå en aftale med Guangzhou Evergrande, som var interesserede i Paulinho. Situationen var blot at den kinesiske klub ikke kunne gå ud og købe for 50 millioner euro på grund af de kinesiske fodboldregler.

I stedet lavede man en aftale om, at Guangzhou Evergrande i det næste transfervindue betaler 50 millioner euro for Paulinho. I lejeaftalen var der nemlig en købsoption, som Guangzhou udnytter til januar hvorfor de sender 50 millioner euro til FC Barcelona.

Den kinesiske klub har netop sendt et brev afsted til Camp Nou hvori de gør det klart, at de køber Paulinho fri til januar og dermed kan den plan, som man lagde i sommers, afsluttes.
Læs også
- Video: Paulinho var på besøg
- Utilfreds Valverde: Paulinho-exit var forkert
- Barca bekræfter: Paulinho udlejet til Guangzhou
- Officielt: Paulinho skifter til Guangzhou
- Muligt skifte: Paulinho tog privatflyet til Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder