Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Rakitic: Modric er mere Barca-fan end mig

VM 2018 (Rusland) - 14. juli 2018




Luka Modric og Ivan Rakitic høster store roser under VM slutrunden og forud for VM-finalen i morgen mellem Kroatien og Frankrig, joker Barcelona-spilleren med sin landsmand fra Real Madrid.

- Jeg har mange gange sagt til ham, at han er mere Barca-fan end mig. Da vi var unge havde vi alle et favorithold og det er ingen hemmelighed, at Modric kunne lide Barcelonas farver.

- I dag kan jeg sige, at vi har 'tabt' ham. Han er en fantastisk spiller, men han er 100% Madridista, fortæller Rakitic og følger op:

- Ofte når vi spiller mod hinanden så joker jeg og giver ham min Barcelona-trøje og siger 'Nu har du trøjen, som du altid har ønsket at tage med hjem'. Jeg har fortalt ham, at det er en skam, at han ikke endte på Camp Nou, men det er en ære at kæmpe mod ham i ligaen og Champions League. Det er specielt for Kroatien at kunne nyde så dygtig en spiller, kommer der rosende fra Rakitic.

Til trods for nogle ekstremt hårde kroatiske kampe under VM, så forventes både Modric og Rakitic at være klar til finalen i morgen mod Frankrig. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rakitic: Modric er mere Barca-fan end mig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder