Annonce


Annonce

Annonce

Bartomeu om Pogba: Vi har stadig tid endnu

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 13. august 2018




Ifølge det engelske medie, Mirror, er den franske landsholdsspiller, Paul Pogba, meget velkommen hos FC Barcelona, hvis det står til catalanernes præsident, Josep Bartomeu, som holder døren på klem for Manchester United-spilleren.

Den tidligere Juventus-stjerne blev, på det kraftigste, rygtet væk fra Old Trafford, grundet utilfredshed og uenigheder med Uniteds portugiesiske træner, Jose Mourinho.

Ikke desto mindre var Pogba, som anfører, med til at vinde 2-1 over Leicester City, da holdene mødte hinanden i Premier Leagues første spillerunde.

Efter kampen havde Pogba følgende kommentarer til mediet.

- Nogle ting kan jeg sige, og andre kan jeg ikke sige. Ellers får jeg en bøde, sagde Pogba noget indirekte og kryptisk.

- Når folk stoler på dig, bliver du stærk oppe i hovedet og tingene bliver nemmere. Jeg giver altid det bedste for holdet, fansene og for de der stoler på mig, slog franskmanden fast.

Barcas præsident, Josep Bartomeu, havde, efter gårsdagens catalanske Super Cup-sejr i Marokko, følgende kommentarer til medierne, da emnet var Paul Pogba og Manchester United.

- Jeg nævner ingen navne. Vi respekterer alle klubbernes politik, og der er stadig 20 dage tilbage af transfervinduet.

- Snart er tingene på plads. Vi fokuserer på ligaen, så jeg må henviser jer til Eric Abidal, Ramon Planes og Pep Segura, hvis i vil spørge ind til Barcas kommende indkøb.

- Der er stadig masser af tid til at handle, sagde Barcas præsident til medierne efter kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeu om Pogba: Vi har stadig tid endnu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder