Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Valverde: Rakitic er blandt de bedste

Transfermarked - 25. august 2018




Ivan Rakitic bliver i disse dage kædet sammen med et skifte til Paris Saint-Germain, som er klar til at betale 750 millioner kroner. FC Barcelona ønsker dog ikke at sælge deres kroatiske midtbanespiller og derfor må PSG overtale Rakitic til et skifte og udløse hans frikøbsklausul før et skifte kan komme på tale.

I aftes dukkede Ernesto Valverde op til pressemøde og her blev han spurgt ind til transferrygterne med Rakitic:

- Rakitic er en fundamental spiller for vores klub og vi regner med ham. Jeg gør i hvert fald, forklarede Valverde og fortsatte:

- Jeg ønsker de bedste spillere og Rakitic er blandt de bedste spillere. Han kender til vores spillestil og han giver sig 100% for klubben, så selvfølgelig ønsker jeg at han bliver her.

- Bare tag et kig på hans statistik. Alle ved, hvad han bidrager med til holdet og der er ingen tvivl om, at jeg håber på, at han bliver her i klubben.

Mod Alavés gennemførte Rakitic 127 afleveringer hvilket er det højeste nogensinde af en La Liga-spiller i første spillerunde. Han spillede desuden i venstre side af midtbanen, hvilket han kun meget få gange har gjort i Barcelona.


Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Rakitic er blandt de bedste

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder