Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Suarez: Skønt med storsejr trods dårlig start

La Liga: Af Emil Mozart Hansen - 3. september 2018




Søndag aften fik FC Barcelona den tredje sejr på stribe i denne sæson af La Liga, da det blev til en storsejr på 8-2 over oprykkerholdet Huesca hjemme på Camp Nou. FC Barcelona kom skidt ud til kampen, og efter bare tre minutter gik der et chok gennem lægterne på Camp Nou, da colombianske Juan Hernandez bragte udeholdet foran.

Ernesto Valverdes tropper fik dog langsomt kæmpet sig tilbage i kampen, og i anden halvleg gik luften for alvor af Huesca-ballonen. Her scorede FC Barcelona hele fem gange, og det var ikke mindst på grund af en velspillende Luis Suarez, der fik netmaskerne til at blafre to gange. Uruguayaneren var glad for sejren, da han talte med pressen efter kampen.

- Vi kom skidt ud til kampen i dag. De bragte sig hurtigt foran, men det forhindrede os ikke i fortsætte med at lægge pres på dem. Vi fik arbejdet os tilbage i kampen. Hele holdet spillede en fantastisk kamp.

- Jeg er selvfølgelig glad for at score to gange i dag, men det vigtigste var de tre point. Jeg blev en smule nervøs, da dommeren skulle bruge VAR-systemet for at godkende mit mål. Når man scorer, så vil man gerne juble, men VAR-systemet tager lidt af glæden ved at score væk, da man jo ikke ved, om målet bliver godkendt. Jeg synes dog godt om VAR-systemet, da det er med til at mindske antallet af dommerfejl.

- Vi har fået en fantastisk sæsonstart. Vi vandt Super Cup-finalen og har maksimum point i La Liga efter de første tre runder, så det er helt perfekt, sagde Luis Suarez efter kampen mod Huesca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suarez: Skønt med storsejr trods dårlig start

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder