Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barcelona er bekymret for Pique

Nyheder: Af Sajad Koftan - 7. september 2018




FC Barcelona skulle efter sigende være bekymret for deres forsvarsstjerne, Gerard Pique, som er kommet i mediernes negative spotlys, hvor catalanerne frygter at Piques image og popularitet kan have fået stort dyk ned af ranglisten - især efter den seneste kørekort-brøler fra Barca-stjernens side.

Barca-spillerns image og popularitet har stor betydningen for hovedpersonen selv, men bestemt også for klubben som helhed, da FC Barcelonas jo også værner om spillernes ve og vel - også udenfor grønsværen.

- Personen har jo et privatliv, som vedkommende må håndtere selv, sagde Barcas talsperson, Josep Vives, ellers for nyligt til mediet, SPORT, da spørgsmålene rettede sig mod Pique - hvor sidstnævnte jo dukkede op til træning på en omdiskuteret el-cykel.

- Vi straffer ikke Pique to gange i samme sag, sagde Vives endvidere, med henvisning til el-cyklen som sandsynligvis istedet klassificeres som en motorcykel, grundet køretøjets vægt.

Ikke desto mindre er den catalanske storklub bekymret for Pique, som i de seneste måneder også er blevet omtalt som ludoman af flere medier, eftersom spilleren er heftigt repræsenteret ved forskellige poker-turneringer i verden.

Pique, som jo også er meget interesseret i tennis-branchen, er angiveligt i amerikanernes medie-fokus, hvor den tidligere United-spiller ofte rejser til USA, senest for at afholde et møde med det internationale tennis-forbund vedrørende en stor ændring af den populære tennis-turnering, Davis Cup - endda uden om FC Barcelonas kendskab eller accept.

La Liga-mestrene er derfor bekymret for Pique, da de seneste rygter og forlydenheder så småt er begyndt at give et negativt bagslag for klubben.

Barcas træner, Ernesto Valverde, skulle angiveligt have holdt et møde med Pique, hvor sidstnævnte forsikrede træneren om at rygterne og den negative fokus ikke vil have indvirkning i præstationerne på banen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barcelona er bekymret for Pique

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder