Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann: Det var ikke let at sige nej til Barca

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 7. september 2018


Griezmann: Det var ikke let at sige nej til Barca

Antoine Griezmann havde muligheden for at skifte fra Atletico Madrid til FC Barcelona i sommerens transfervindue, men valgte efter hektisk drama at takke nej til FC Barcelona og i stedet blive i det madrilenske.

FC Barcelonas ledelse ventede på et svar fra Antoine Griezmann, men fik først svaret på samme tid som samtlige fodboldfans i hele verden, da franskmanden valgte at udgive en dokumentar, hvor han til sidst slog fast, at han havde besluttet sig for at blive i Atletico Madrid.

- Når du føler dig elsket derhjemme, så er det svært at forlade dit hjem. Atletico gjorde alt for at få mig til at føle mig hjemme; de hentede nye, gode spillere og byggede et godt hold.

- Det er svært at sige nej til klubber som Barcelona. Men jeg føler mig som 'basen' i Atletico - eller i hvert fald blandt de vigtigste brikker i puslespillet. Det fik mig til at blive, forklarer Griezmann til L'Equipe.

Desuden fortæller Griezmann, at hans ønske er at blive stemplet som en af de største fodboldspillere i Atletico Madrids historie. Der er ingen tvivl om, at han i slutningen af sidste sæson nærmest var i krig med de madrilenske tilhængere, men da han valgte at afvise Barcelona for at blive i Atletico Madrid, tog han samtidig et stort skridt mod sine fans for at genskabe tilliden og kærligheden igen.
Læs også
- Costa og Griezmann i infight: Tog Umtitis side
- Bedste stats: Messi vs Griezmann
- Griezmann: Vil ikke spille under Messi
- Griezmann: Derfor lavede jeg en dokumentar
- Suárez stikker til Griezmann


Ugens mest læste

Seneste nyheder