Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Rakitic: Der er Messi og alle de andre

Nyheder - 4. oktober 2018




Luka Modric blev for nyligt kåret som The Best ved en galla i London, hvor Lionel Messi end ikke var blandt de tre finalister. Faktisk var han langt fra Luka Modric, som havde en rigtig god sæson - men efter FC Barcelonas kamp mod Tottenham i går, må Ivan Rakitic æde sine ord.

Han udtalte, at Luka Modric fortjente prisen og at hans sæson simpelthen var så god, at han var den bedste.

- Ofte er der omstændigheder som Luke Modric' utrolige sæson og måske ønsker folk at ændre lidt i tingene, men med al respekt i verden til Luka Modric og alle andre spillere, så er der en spiller, som bare er anderledes end alle; og det er Leo Messi, fortæller Messi ifølge Sport og følger op:

- Vi leverede en rigtig god kamp og det var en skam, at vi tillod dem at score to mål fra ganske få chancer. Jeg mener at vi leverede en forrygende første halvleg, hvor vi var klart bedre.

- Champions League har en speciel følelese i år; men sådan var det også sidste år og det får den også næste år. Vi er desperate efter at vinde turneringen og lære fra vores tidligere fejl. Det vigtigste lige nu er La Liga for at opbygge momentum.

- Det er også vigtigt for Arthur at han opbygger selvtillid. Han var blandt grundende til at vi spillede så godt; jeg ønskede ham tillykke med kampen fordi han fortjente det. Han arbejder hårdt hver dag.

Lionel Messi scorede to gange og var hele omdrejningspunktet i FC Barcelonas angreb onsdag aften på Wembley, hvor klubben fortsætter med at skabe smukke minder. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rakitic: Der er Messi og alle de andre

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder