Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

FC Barcelona mistede førstepladsen

La Liga - 8. oktober 2018




FC Barcelona var på en svær opgave i aftes da de mødte Valencia på Mestalla. Ernesto Valverde valgte at ændre én spiller fra den gode Tottenham-kamp; her kom Thomas Vermaelen ind for Clement Lenglét, men det var ikke meget, som Vermaelen så til Valencia-spillerne.

Valencia pressede højt i kampens indledning og fik scoret efter to minutter, men stille og roligt fik FC Barcelona bidt sig ind i kampen og dominerede stort - dog uden at være skarpe foran kassen og uden at komme til de helt store chancer.

Dagen forinden havde Real Madrid tabt 1-0 til Alavés og dermed kunne FC Barcelona udbygge forspringet i toppen af La Liga, i stedet gik alt galt. Først vandt Sevilla deres kamp mod Celta Vigo og da FC Barcelona ikke fik fuld gevinst mod Valencia, kunne andaluserne juble over, at de nu har indtaget førstepladsen - dog kun med ét point mere end Valverdes tropper.

Der går nærmest ikke en eneste kamp uden at Valverde møder kritik og det samme var tilfældet i går, da chancerne var så få og træneren først valgte at skifte nyt energi ind i kampens slutning, hvor det nærmest var umuligt at nå at gøre væsen af sig.

Den næste ligakamp er hjemme mod netop Sevilla og her kan FC Barcelona altså erobre førstepladsen tilbage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


FC Barcelona mistede førstepladsen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder