Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arda Turan risikerer 12 års fængsel

Nyheder - 16. oktober 2018
Arda Turan risikerer 12 års fængsel

Arda Turan har ikke en fremtid i FC Barcelona. Uanset hvor godt han så end spiller for Istanbul Basaksehir på sin lejeaftale, så kan det uden tvivl bekræftes, at FC Barcelona ikke er interesseret i at forlænge tyrkerens kontrakt.

Det må han sande efter den seneste sag, hvor han først brækkede næsen på en tyrkisk sanger og efterfølgende dukkede op på hospitalet med en pistol. Videoovervågning har bekræftet, at Arda Turan dukkede op på hospitalet med en pistol og nu risikerer han hele 12 års fængsel.

Medierne har forskellige måder at tolke historien, men angiveligt skulle Arda Turan have fortalt sangerens kone, at hvis ikke hun var gift, så ville han have inviteret hende ud. Det udviklede sig til en større diskussion, som blev afsluttet med at Arda Turan brækkede næsen på sangeren.

Herefter tog Arda på hospitalet og bad sangeren om at skyde ham, men politiet dukkede hurtigt op og fik kørt Arda Turan til afhøring. Forseelsen på natklubben og besiddelse af ulovligt våben kan koste Arda Turan op til 12 års fængsel, men det er altså endnu ikke bekræftet.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder