Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Inter-træner: Håber inderligt at Messi er ude

Champions League: Af Sajad Koftan - 5. november 2018




Inter Milans cheftræner, Luciano Spalletti, beder til de højere magter - en bøn som omhandler FC Barcelonas største stjerne, Lionel Messi, som træneren, for alt i verden, gerne vil undgå at møde, når Inter og Barca møder hinanden i Milano tirsdag aften.

Men til Spallettis store skuffelse, er Messi rejst med truppen til Italien, selvom superstjernen ikke er meldt klar endnu.

- Jeg håber inderligt at Messi ikke spiller, svarede Inter-træneren, da han blev spurgt ind til Messi af mediet, Diario AS.

- Messi omdanner Barca til en spektakulær angrebs-hær når han spiller. Så vi foretrækker at han istedet ser kampen fra tilskuerrækkerne.

- Barcelonas spillestil ? De har samme filosofi som de altid har haft i årevis, hvor boldbesiddelse og genpres er deres varemærke, fortsatte træneren sin store analyse af catalanerne, som italieneren iøvrigt beundrer.

- Selv deres indkøbs-politik er bygget op omkring klubbens filosofi, hvor man jo henter stjerner som kan tilpasse sig miljøet hos Barcelona, og som muligvis ikke slår igennem andre steder end hos netop Barcelona.

- Sidste måneds kamp ? Barcelonas opvarmning var underlig. Blot 10 minutter før kampstart kom de ud på banen for at varme op og strække ud. Nogle af mine spillere mente endda at deres spillere også fik tid til at hente deres børn fra skole, inden kampstart.

- Hvis vores forberedelser til kampene var på den måde, havde vi tabt 18-0, slog træneren fast med et smil på læben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Inter-træner: Håber inderligt at Messi er ude

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder