Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nu taler Barca med Alba om en forlængelse

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 16. november 2018


Nu taler Barca med Alba om en forlængelse

Jordi Alba har længe fisket efter en kontraktforlængele i FC Barcelona, da hans ønske og drøm er at fortsætte i klubben. Der er ingen tvivl om, at han på banen har gjort sig fortjent til i hvert fald at få flere år på Camp Nou, og nu har klubben endelig taget kontakt til Albas bagland.

Rygterne har ellers kørt i medierne i nogle uger med både Manchester United og Juventus som interesserede bejlere, men hvis Alba og FC Barcelona kan komme til enighed, trækker Manchester United og Juventus helt sikkert følehornene til sig.

Ifølge Mundo Deportivo har FC Barcelonas sportschef Pep Segura nemlig kontaktet Jordi Albas agent, Vicente Forés. Her var beskeden, at klubben vil tale forlængelse for Jordi Alba, som i øjeblikket har en kontrakt frem til sommeren 2020.

I samtalen mellem Segura og Forés blev man hurtigt enig om at mødes i næste uge, hvor klubben præsenterer sit udspil mens Forés kommer med Jordi Albas ønsker og krav til en kontraktforlængelse. Jordi Alba ser gene en lønforhøjelse blive en del af forlængelsen, da han mener, at han har vist nok til at stige i løn og komme højere op i hierarkiet.

Jordi Alba er altså den næste i køen til at få en forlængelse efter Suárez, Ter Stegen, Rakitic, Sergi Roberto, Piqué, Messi, Umtiti og Busquets.
Læs også
- Næste mål for Barca: At forlænge med Alba
- Ingen fremskridt i Albas kontraktforlængelse
- Rakitic og Alba skal passe på i aften
- Alba: Jeg hører til i FC Barcelona
- Medie: Nu rykker Juventus for Jordi Alba


Ugens mest læste

Seneste nyheder