Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Fire mand er tilbage fra landskampe

Landskampe - 21. november 2018




Aktiviteten på Ciutat Esportiva stiger i takt med at flere spillere vender hjem fra landskampe. I dag var Jasper Cillessen, Sergio Busquets, Sergi Roberto og Jordi Alba tilbage i træning i FC Barcelona, hvor Philippe Coutinho i øvrigt for anden dag i træk kunne træne med efter sin skade.

Der har ellers været stille på træningsanlægget de seneste par dage. I slutningen af sidste uge var der ikke mange spillere tilbage og de fik dermed fire fridage. Tirsdag var de tilbage på træningsbanen og i dag kom altså yderligere fire spillere til. Resten af spillerne forventes at stå klar på træningsbanen i morgen torsdag.

Jasper Cillessen og Holland leverede to gode kampe med 2-0 mod Frankrig og 2-2 mod Tyskland, hvilket sikrede dem videredeltagelse i Nations League. Mod Tyskland var de tæt på at smide førstepladsen i puljen, men med to mål fra Promes efter 85 minutter og Van Dijk i sidste minut, fik Holland 2-2 og gik dermed videre.

Alba, Busquets og Roberto tabte 3-2 til Kroatien i Nations League mens de i en venskabskamp mod Bosnien vandt 1-0 med en masser reservespillere. Spanien fik kun andenpladsen i gruppen efter topholdet fra England, som sluttede på syv point mod Spaniens seks. Kroatien sluttede sidst med fire point. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fire mand er tilbage fra landskampe

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder