Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Luis Suárez, Arthur og Cillessen ude med skader

Skader - 26. november 2018Luis Suárez, Arthur og Cillessen ude med skader

Ernesto Valverde måtte sortere tre spillere fra, da han i dag skulle pege på de spillere, der skal med til Holland for at spille Champions League mod PSV på onsdag. Luis Suárez, Arthur og Jasper Cillessen døjer alle med skader og nu har klubben bekræftet omfanget.

Luis Suárez er ude i to uger med knæproblemer og misser derfor kampene mod PSV, Villarreal, Leonesa og Espanyol. Han er tilbage mod Tottenham den 11. december.

Arthur døjer med en mindre overbelastning i det ene lår og Barcelona bekræfter, at han kun går glip af midtugens kamp mod PSV og forventes derfor tilbage i weekenden.Keeper Jasper Cillessen, som ikke spiller meget i FC Barcelona, er også erklæret skadet. Til opvarmningen på Wanda Metropolitano lørdag aften mærkede han ubehag og er siden blevet undersøgt. Klubben fortæller, at han døjer med problemer i højre ben og derfor er ude i 2-3 uger. Derfor er B-keeper Iñaki Peña udtaget til onsdagens kamp.

Desuden er Sergi Samper, Thomas Vermaelen, Sergi Roberto og Rafinha ude med skader. I alt blev det altså til fem skader i forbindelse med kampen mod Atletico Madrid. Roberto udgik, Rafinha, Suárez og Arthur blev skadet som følge af kampen og Cillessen inden opgøret.

Se FC Barcelonas skadesliste her


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder