Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ligachef: Messi er langt bedre end Ronaldo

Nyheder - 19. december 2018




Ligachefen Javier Tebas har aldrig lagt skjul på, at han er tilhænger af Real Madrid. Derfor bliver der kigget ekstra på hans ord, når han begynder at udtale sig. FC Barcelona har tidligere haft indberettet ligachefen, da han offentligt udtalte, at Neymar og Suárez opfører sig som bowlingkegler og alt for let falder til jorden. Det skete i forbindelse med en kamp mod Valencia, hvor en flaske blev kastet ned mod Barca-spillerne og ramte Suárez.

Men siden Ronaldo er taget til Juventus har piben tydeligvis fået en helt anden lyd hos Javier Tebas, som på kort tid har været ude og rose Messi hele tre gange. Nu er han igen ude med ord der sætter Messi på toppen.

- Vi bør åbne vores øjne. Messi er med afstand verdens bedste fodboldspiller. Det er ligegyldigt hvilket hold du støtter, hvis du ikke siger, at Messi er den bedste, så forstår du ikke fodbold. Han er langt bedre end Ronaldo, kommer det fra Tebas ifølge Sport.



Kommentaren er kommet efter Messis voldsomme præstation mod Levante, hvor han scorede hattrick og blev noteret for to assist i 5-0-sejren. Desuden sikrede han sig mål nummer 50 i år og det er dermed ottende gang på ni år, at Messi runder mindst 50 mål på ét år. I 2012 scorede han rekordmange 91 mål.

Javier Tebas har ofte udtalt sig i Real Madrids og Ronaldos favør, men siden i sommers er han begyndt at rose Messi endnu mere, men det findes der muligvis en klar grund til. Den spanske liga har ikke råd til at miste Lionel Messi og selvom det virker usandsynligt, at argentineren skifter, så vil ligachefen for alt i verden gøre alt, for at holde Messi i Spanien.

Messi er på banen igen i weekenden sammen med sine holdkammerater når Celta Vigo er årets sidste modstander. Den kamp spilles på Camp Nou søndag aften klokken 18.30. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ligachef: Messi er langt bedre end Ronaldo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder