Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barcelona har sikret sig Jeison Murillo

Transfermarked - 20. december 2018




26-årige Jeison Murillo bliver meget snart ny mand i FC Barcelona, hvis man skal tro på Superdeporte, som plejer at have styr på sine informationer. Således deltog Murillo ikke i Valencias seneste træning, da han forhandlede med FC Barcelona.

Ifølge mediet er FC Barcelona allerede færdige med at forhandle med Valencia. Her er der tale om et lejeophold i den catalanske klub for resten af sæsonen. I mellem tiden skal de personlige vilkår forhandles på plads med Murillo og han missede derfor Valencias seneste træning med tilladelse fra klubben.

Før FC Barcelona kom på banen havde Murillo tilbud fra både Italien og Tyrkiet, men han holdt dem hen, da han fik en besked om, at FC Barcelona muligvis ville komme på bordet. Det gjorde de, og hans agent, Rocco Dozzini, har derfor arbejdet på at føre handlen igennem.



Angiveligt er der tale om et lejeophold sæsonen ud startende fra januar. Om FC Barcelona sikrer sig en købsoption eller om andre variabler tilkobles kontrakten, meldes der endnu intet om. Men i øjeblikket ligner det altså at det bliver Murillo, som FC Barcelona henter når det nye år indledes.

Murillo har spillet bare tre kampe i denne sæson i Valencia hvilket ikke har været holdbart - og netop derfor var han på udkig efter en ny klub. Han har spillet med i Champions League, men da der er kommet en ny regel i turneringen, kan FC Barcelona lovligt registrere ham i Champions League fra foråret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barcelona har sikret sig Jeison Murillo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder