Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Coutinho holder døren åben for Man United

Transfermarked - 13. januar 2019




Før var der tvivl omkring Ousmane Dembélé, men nu er det Philippe Coutinho. Ernesto Valverde nægter at bruge sin brasilianske stjerne på midtbanen og med Dembélés form bliver Coutinho således gang på gang skubbet ud på bænken.

Efter at have pådraget sig en skade har Coutinho ikke for alvor ramt niveau. Det hænger også sammen med, at Valverde ofte placerer ham på bænken og ikke giver ham tid til at komme tilbage ind i sin rytme. Flere topklubber holder øje med Coutinhos situation og ifølge engelske medier har Coutinho valgt ikke at lukke nogle døre i forhold til et skifte til sommer.

Coutinho er FC Barcelonas dyreste indkøb nogensinde og derfor kan det undres, at Valverde ikke forsøger at koble ham bedre på holdet. Ude på bænken bliver man ikke bedre og man så da også mod Levante i midtugen, at han i den grad mangler både selvtillid og rytme i sit spil.

Coutinho har altså ikke afvist, at skifte til sommer og spørgsmålet er om hans situation når at ændre sig i løbet af de kommende måneder, som indeværende sæson har tilbage. Manchester United er blandt de mest interesserede klubber og det er brasilianeren klar over. Med den nuværende situation taget i betragtning er der altså grund til bekymring i FC Barcelona: Klubbens dyreste indkøb er utilfreds og skal man tro på de spanske medier, så starter Coutinho heller ikke i aften.

Dembélé er det foretrukne valg i offensiven hos Ernesto Valverde og på midtbanen spiller Rakitic og Arthur på kanterne mens Vidal kommer ind når én af de to andre ikke spiller. Coutinho har altså kun pladsen oppe i angrebet at kæmpe for - og her satser Valverde tydeligvis mere på Dembélé. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Coutinho holder døren åben for Man United

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder