Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Everton-træner: Ikke den normale André Gomes

Nyheder - 21. januar 2019




André Gomes er i øjeblikket lejet ud til engelske Everton, hvor han lagde ud med at være skadet men siden kom tilbage fik skabt sig en god start på fodbolden i Premier League. Han har spillet meget bedre for Everton end han nogensinde gjorde i FC Barcelona, men i weekendens kamp ramte han slet ikke niveau.

Everton tabte 2-1 til Southampton på St. Mary's Stadium og her fik André Gomes lov til at starte inde på midtbanen. Han spillede dog en rigtig dårlig kamp og blev skiftet ud inden der var spillet en time. Everton-træner Marcos Silva er fortrøstningsfuld, men påpeger Gomes' dårlige præstation.

- Det var en meget svær kamp for André Gomes. Ikke bare ham, men for hele holdet. Det er klart, at han ikke selv jubler over kampen. Han er ikke glad for sin egen præstation, men det kan siges om hele holdet, kom det fra Silva efter opgøret.

- Gomes har leveret nogle rigtig gode ting for os, men mod Southampton så vi ikke den normale Gomes. Jeg er dog sikker på, at han nok skal ramme niveau igen. Det handlede ikke om, at han var træt, da vi har haft en uge til at forberede os til kampen og jeg har ikke set træthedstegn fra ham. Det er ingen undskyldning.

Everton er i aktion igen i Premier League den 29. januar når de ude møder Huddersfield. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Everton-træner: Ikke den normale André Gomes

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder