Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Gomes: Busquets måtte låne mig støvler til træning

Nyheder - 30. maj 2020




André Gomes var et noget så overraskende køb tilbage i 2016. Han havde spillet en god sæson for Valencia, men ikke mange mente, at han havde Barca-profilen. Hans ophold på Camp Nou bar da også præg af flere præstationer under middel og han blev siden udlejet og solgt.

Ikke desto mindre har han nu fået oplevelsen af at spille for Barca og med historiens bedste fodboldspiller. Men først skulle han skaffe sig et par fodboldstøvler.

- Da jeg først ankom og skulle til træning havde jeg ingen fodboldstøvler at tage på. På grund af en misforståelse stod jeg uden fodboldstøvler og Busquets var så flink at låne mig et par, forklarer Gomes til Eleven Sport.

- At blive præseneret som Barca-spiller var højdepunktet i min karriere. At spille med så mange fantastiske spillere lærte mig virkelig meget. Uanset, hvor jeg går, så tager jeg Barca med mig, forklarer han videre før han taler Messi og Ronaldo, som han har spillet sammen med.

- Vi skal nyde dem begge. Jeg har lært meget af dem og de begge besidder et ekstraordinært talent, men mest af alt har de en utrolig mentalitet. De vil altid vinde og de begge bliver sure hvis de taber - selvom man bare står og spiller lidt bold for sjovt.

Gomes kom til Barca i 2016 og blev udlejet til Everton i i sæsonen 2018/2019 før de købte ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Gomes: Busquets måtte låne mig støvler til træning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder