Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Everton vil lave permanent aftale med Gomes

Transfermarked: Af Emil Mozart Hansen - 12. april 2019


Everton vil lave permanent aftale med Gomes

Portugisiske André Gomes har været udlejet fra FC Barcelona til engelske Everton denne sæson. Den 25-årige midtbanespiller havde svært ved at spille sig på holdet i FC Barcelona, så klubben blev enige med André Gomes om, at en lejeaftale i en enkelt sæson ville være en god idé. Efter planen vender portugiseren tilbage til Barcelona efter indeværende sæson.

Det ser dog ud til, at André Gomes har spillet sin sidste kamp i FC Barcelona-trøjen. Han har nemlig gjort det forrygende for The Toffees i denne sæson, hvor han har været en af de bærende kræfter på midtbanen. Everton manager Marco Silva fortalte forleden til pressen, at han er meget interesseret i at få hentet André Gomes permanent til klubben, da han har været meget tilfreds med hans præstationer.

- Gomes er rigtig glad for at være i klubben. Han leverer på banen i hver kamp. Klubben arbejder på at få en forlængelse i hus. Gomes skal dog også selv tage stilling til, om han vil blive her eller vende tilbage til Barcelona. Vi vil i hvert fald gerne have, at han bliver i klubben, fortalte Marco Silva til den engelske presse, i følge AS.
Læs også
- Medie: Tottenham klar til at købe André Gomes
- To klubber kæmper om at købe André Gomes
- Everton-træner: Ikke den normale André Gomes
- Gomes: Jeg følte mig ikke tilpas i Barcelona
- Everton vil lave permanent aftale med André Gomes


Ugens mest læste

Seneste nyheder