Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Moussa Wague straffet med hård karantæne

Nyheder - 24. januar 2019Moussa Wague straffet med hård karantæne

FC Barcelonas B-spiller Moussa Wague, som ventes at få en fremtid på førsteholdet som højreback, er netop blevet straffet med en voldsom karantæne efter at have fået et rødt kort mod Ejea. Selv undskylder han hændelsen der udløste det røde kort: han skubbede til en Ejea-fan på sidelinjen, som ikke ville give ham bolden i forbindelse med et indkast.

Hændelsen er blevet undersøgt og han har fået pålagt sig en straf på hele fire kampes karantæne for situationen, som du kan se i videoen herunder. FC Barcelona har dog ikke tænkt sig at give op uden kamp. Klubben mener ikke, at situationen er lig med fire spilledages karantæne og man har derfor valgt at tage sagen videre og klage.

Der er dog mere til historien. Udover, at FC Barcelona var på jagt efter et mål hvorfor han hurtigt ville have bolden, så har Wague i et opslag på Instagram meddelt, at han var offer for racistiske tilråb.

- Jeg vil gerne undskylde over for Ejea og klubbens fans for min opførsel. Det var en kamp med nerverne ude på trøjen fordi, at vi var på jagt efter et mål, men jeg indrømmer, at min adfærd ikke var i orden. Jeg vil også fremhæve, at situationen opstod efter talrige af racistiske tilråb, som ikke hører til på en fodboldbane.
Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

Spar 20%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder