Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Fansene har fået nok: Drop Suarez

Champions League: Af Sajad Koftan - 20. februar 2019




Den udskældte Barca-angriber, Luis Suarez, har nu fået spilletid i over 1500 minutter på udebane for catalanerne, uden at være kommet på måltavlen - en statistik som har fået Barcelona-fansene op i det røde på felt, specielt på de sociale medier.

Nok er nok.

De sociale medier koger over af vrede og frustrationer, efter CL-kampen mod Lyon, hvor den tidligere Liverpool-komet, Luis Suarez, mildest talt havde svært ved at ramme formen - og målet, for den sags skyld.

Landsholdsspilleren fra Uruguay var igen involveret i flere episoder, i gårsdagens udekamp, hvor angriberen både virkede tung og uskarp foran kassen og hvor målene igen udeblev fra Suarez.

Også Barca-træneren, Ernesto Valverde, får hård kritik af fansene ovenpå gårsdagens CL-nullert, hvor tilhængerne mest er utilfredse med cheftræneren taktiske dispositioner på angrebspladserne.

Nedenfor et udpluk af kommentarerne fra BarcelonaFC´s facebook-side, hvor fansenes Suarez-holdninger heller ikke er til at tage fejl af.

Andreas Sp
- Skuffende indsats fra Suarez, træt af at se ham slå ud med armene hele tiden !

Ömer Karatas
- Suarez har virkelig tabt formen... Messi spiller som altid.. Dembele prøver da i det mindste at score. Synes fandme Vidal og Coutinho skal ind.

Marco Møldrup Friis
- Ærligt, jeg er træt af at se på Suarez og hans håbløse attitude omkring alting på banen.

René Jensen
- Shit de chancer vi har haft, er Suarez virkelig vores bedste spidsangriber ?

Haris Šabić
- Suarez er direkte elendig. Ikke engang værdig til Serie 5. Hold op, hvor er jeg blevet træt af ham.
Hvorfor piller Valverde ham ikke ud, og sætter Cou ind, i stedet for at bytte lige over med Dembele..

Rasmus Achton Sørensen
- Suárez er et fremmed-legeme på holdet... han er slet ikke til at genkende. Han laver nogle mærkelige ting på banen og slynger armene ud konstant som om at det altid er de andre, der laver noget lort. Han gør det forhåbentlig også af sig selv...
Jeg synes faktisk at han skal ud af startopstillingen snarest. Jeg vil vove og påstå, at Boateng ville kunne gavne holdet bedre end Suárez lige pt.

FC Barcelona og Luis Suarez skal forsøge at få hul på bylden mod Lyon, når returkampen spilles på Camp Nou om tre uger. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fansene har fået nok: Drop Suarez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder