Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez misser ingen Barca-kampe

Skader: Af BarcelonaFC.dk - 19. marts 2019


Suárez misser ingen Barca-kampe

Luis Suárez pådrog sig en mindre skade mod Real Betis søndag aften, da han i kampens slutfase modtog behandling på sidelinjen før han blev skiftet ud for Carles Aleña. Mandag morgen gennemgik han undersøgelser for at få et klart syn over skadens omfang.

Her var der tale om en mindre ankelskade, som holder ham ude i op til to uger. Det betyder, at han forventes at være klar når Espanyol kommer forbi Camp Nou. Til gengæld misser han det kommende landsholdspas, og han er derfor ikke rejst med det uruguayanske landshold.

I stedet bliver han hjemme i Barcelona for at pleje sin skade og lade batterierne op til et hæsblæsende april-program, hvor der bliver brug for alle mand for at klare sig igennem sæsonen med sølvtøj. Suárez' skade betyder, at FC Barcelona har tre mand på skadeslisten: Ousmane Dembélé og Rafinha er i forvejen på listen.

Dembélé ventes dog tilbage i forbindelse med Champions League-kampene mod Manchester United mens man ikke skal regne med at se Rafinha i aktion, da han rev sit foreste korsbånd over i det ene knæ.
Læs også
- Suárez har tabt sig: Fulgte stram kostplan
- Suárez og Uruguay slagtede Ecuador
- Suárez: Jeg vil væk fra Barca
- Suárez: Pausen har været fantastisk for mig
- Skadet Suárez støder til Uruguay-trup


Ugens mest læste

Seneste nyheder