Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rakitic svarer Mourinho igen

Nyheder - 25. marts 2019Rakitic svarer Mourinho igen

José Mourinho gør sig som ekspert i disse dage efter at han blev fyret fra sit cheftrænerjob i Manchester United, som siden hentede Ole Gunnar Solskjær ind som erstatning. Mourinho har blandt andet kommenteret på Champions League-kampene i ottendedelsfinalerne og ikke mindst de to Clásicos på Bernabeu.

Her overraskede han, da han pludselig begyndte at rose Ivan Rakitic til skyerne.

- Jeg har ville sige det i lang tid nu. Rakitic er en af de mest undervurderede spilere i verden. Han er fantastisk på alle parametre: Han forsvarer godt, han lukker af når Messi forlader sin position, han løber meget, han spiller simpelt men effektivt og han er god med bolden på fødderne, lød roserne fra Mourinho til Rakitic.Inden Kroatiens kamp mod Ungarn, som kroaterne tabte med 2-1, blev Rakitic bedt om at kommentere på Mourinhos roser.

- Hvad kan jeg sige? Jeg har ikke ord nok til at takke Mourinho for de pæne ord. Han er blandt de bedste eksperter i verden og jeg ved ikke engang om min far har rost mig bedre. Det er rart at blive rost på den måde og jeg nyder det virkelig, svarede Rakitic tilbage.

Efter nederlaget til Ungarn er Rakitic nu landsholdsfri frem til juni, hvor Kroatien tager imod Wales.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 39%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKK

289,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

479,- DKK

Spar 50%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder