Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué med humoristisk stikpille til Real Madrid

Nyheder - 29. marts 2019Piqué med humoristisk stikpille til Real Madrid

Gerard Piqué er manden med de gode jokes og en humørspreder. Når han får muligheden for det, så stikker han gerne til rivalerne fra Real Madrid og Espanyol og det var netop det, som han gjorde i aftes, da han deltog i La Resistencia på Movistar+.

Hvor mange gange har du haft sex den seneste måned?
- Tæller dem på Bernabeu også med?

Hvor mange penge har du?
- Flere penge end Espanyols transferbudget.

- Messi er en af de største jokere jeg kender. Han tager virkelig pis på meget. Engang skrev medierne om, at han var på vej væk fra Barca, og jeg spurgte derfor indtil det. Han smilte bare og gik sin vej.

- Jeg har oprettet en WhatsApp gruppe, så vi kan holde en positiv atmosfære mellem os i truppen. Nogle gange tilføjer vi tilfældige folk. Som Tomas Roncero og Alfredo Duro. De ved, at det er os, men de skriver aldrig i chatten.- Nej, Neymar er ikke en del af gruppen længere.

- Zlatan Ibrahimovic elsker penge. Han søger altid efter flere penge. Engang kom han hen til mig og sagde 'Penge er ikke vigtigt'. Jeg var virkelig chokeret og jeg sagde intet. Så siger han 'Mange penge er vigtigt!'.

Programmet La Resistencia er kendt for sine humoristiske indslag og Piqué sørgede i den grad for at holde programmet på overfladet med sine humoristiske udtalelser.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder