Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca beholder Ivan Rakitic

Transfermarked - 8. april 2019




Ivan Rakitic bliver af mange set som grunden til at Philippe Coutinho ikke spiller på sin naturlige position. Mange Barca-tilhængere ser Coutinho på midtbanen sammen med Busquets og Arthur, men Ernesto Valverde stoler fuldt ud på Rakitic.

Ny forlyder det hos Cadena COPE, at både Ernesto Valverde og præsident Josep Maria Bartomeu er blevet enig om, at man ikke sælger Ivan Rakitic til sommer til trods for de ellers udmærkede tilbud, som er forventet at komme ind af døren.



Det er specielt italienske klubber, som har et godt øje til Rakitic og Gazzetta dello Sport tror fortsat på, at Juventus eller Inter nok skal få held til at overtale Rakitic til at skifte klub. Men Valverde stoler på Rakitic som i øvrigt selv flere gange har fisket efter en catalansk kontraktforlængelse.

Selvom der endnu ikke er noget konkret mellem parterne, så forlyder det i spanske medier, at Bartomeu pønser på at forlænge Rakitic' kontrak, men uden at forbedre indholdet af den. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca beholder Ivan Rakitic

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder