Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Journalist: Suárez er blevet utrolig tyk

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 12. april 2019


Journalist: Suárez er blevet utrolig tyk

Luis Suárez er blevet kritiseret igennem hele sæson, men har alligevel formået at finde målet 20 gange i ligaen. Der er ingen tvivl om, at han har brændt rigtig mange store chancer sæsonen igennem, men chancerne kommer han frem til og hans mange mål har hjulpet FC Barcelona til deres nuværende situation i sæsonen.

Mod Manchester United troede Suárez endelig at han fik scoret på udebane i Champions League, men målet blev tilkendt Luke Shaw som et selvmål og Suárez måtte igen gå fra en Champions League-kamp på udebane uden mål siden 2015. På lægterne sad den franske journalist Julien Laurens, og han var forbavset over hvor tyk Suárez egentlig er blevet.

- Hvor mange kilo har han lige taget på? Det er jo helt utroligt. Jeg havde slet ikke lagt mærke til det ved at se hans kampe på TV. Mod United var det første gang i denne sæson, at jeg så ham live, og jeg kan slet ikke forstå, hvor tyk han er blevet.

- Jeg ved ikke hvordan en klub af den størrelse kan tillade, at en spiller tager så meget på, fortæller Julien Laurens.

Hurtigt har en anden journalist - Guillem Balague - været ude med støtte til Suárez.- Det er muskler. Jeg var sammen med Suárez for halvanden måned siden til et interview og tæt på ser han slet ikke stor ud. Han ligner kun en, som har øget sin muskelmasse.

- Han døjer med knæproblemer og har derfor haft behov for at forstærke sine muskler omkring sine ben. Han lignede en stærk mand, da jeg så ham; absolut ikke tyk. Men han har altid haft vægtproblemer, men tyk er han ikke, fortæller Guillem Balague.

Luis Suárez er blandt de spillere, der ventes at få en pause mod Huesca i morgen. Truppen til den kamp udtages i aften, hvor flere profiler ventes at blive sparet frem mod den langt vigtigere kamp mod Manchester United tirsdag aften.
Læs også
- Suarez og Uruguay slog Vidal og Chile
- Suarez scorede da Uruguay og Japan delte
- Suárez har tabt sig: Fulgte stram kostplan
- Suárez og Uruguay slagtede Ecuador
- Suárez: Jeg vil væk fra Barca


Ugens mest læste

Seneste nyheder