Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Sådan starter Barca mod Huesca

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 13. april 2019


Medie: Sådan starter Barca mod Huesca

FC Barcelona sender et reservespækket mandskab på banen mod Huesca i eftermiddag. Ernesto Valverde må se bort fra Piqué og Suárez som afsoner karantæne mens Rakitic har feber og Roberto døjer med muskelproblemer. Messi bliver sparet.

Dermed kommer man til at se nogle reserve hoppe ind på holdet og forsøge at spille sig tættere på startopstilling. Ifølge Mundo Deportivo starter blandet andet Murillo, Boateng og Aleña på banen.

FC Barcelonas forventede startopstilling
Ter Stegen, Semedo, Murillo, Umtiti, Alba, Aleña, Vidal, Arthur, Malcom, Boateng og CoutinhoCoutinho har brug for en kamp, hvor han er leder og trækker holdet frem. Han har været dårligt spillende i hele sæsonen og kun i glimt vist sin klasse. I aften er han blandt de klart bedste spillere på banen og derfor ligner det en god kamp for ham.

Boateng har ikke fået noget som helst ud af sin lejeaftale, så i aften har han også en masse at spille for ligesom Malcom skal forsøge at udnytte sit gode momentum efter tre flotte ligakampe i træk. Hvis kampen går som ønsket, kan man undervejs se Alba, Arthur og Coutinho blive pillet ud og blandt andet se Dembélé på banen efter sin skade.

Der er kick off klokken 16.15.
Læs også
- Vidal afviser Kina: Vil blive i Barca
- Kontakten mellem Barca og PSG er begyndt
- Neymar til Barca-vennerne: Jeg er på vej
- Fransk medie: Dani Alves vil til Barca
- Medie: Barca jagter både Neymar og Griezmann!


Ugens mest læste

Seneste nyheder