Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Luis Suarez med historisk milepæl i La Liga

Nyheder: Af Sajad Koftan - 25. april 2019




Luis Suarez, som i flere år har bidt sig fast som Barcas stabile front-angriber, har efterhånden banken så mange mål ind for catalanerne, at den tidligere Liverpool-stjerne nu er at finde på en delt tredjeplads over Barcas største målscorer i La Liga.

Det er kun et spørgsmål om tid før Barcas tidligere bomber, Ladislao Kubala, vippes væk fra tredjepladsen, som Luis Suarez med al sandsynlighed vil overtage i den nærmest fremtid.

Kubala, som jo bankede mål ind i 1950´erne og 1960´erne i ligaen, har scoret sammenlagt 131 mål for Barca - et tal som Suarez nu har nået op på, med sin seneste scoring i tirsdags.

Efter at være kommet til Camp Nou i 2014 fra engelske Liverpool, har præstationerne fra den uruguayanske landsholdsstjerne været af højeste kaliber, hvor Suarez allerede har fået legende-status i klubben, på trods af den periodiske kritik af superstjernen, som efterhånden er blevet mere regel end undtagelse i løbet af en sæson.

Suarez´s holdkammerat, Lionel Messi, er dog Barcas største nogensinde på selvsamme liste, hvor den sprudlende argentiner jo er at finde på førstepladsen - med et forspring på over 200 mål foran andenpladsen, hvor César tager plads.

Nedenfor Barcas fem største målscorer i La Liga - baseret på scoringssnit

1 Lionel Messi - 448 kampe - 416 mål
2 César - 287 kampe - 191 mål
3 Luis Suárez - 162 kampe - 131 mål
4 Kubala - 186 kampe - 131 mål
5 Eto'o - 144 kampe - 108 mål Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Luis Suarez med historisk milepæl i La Liga

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder