Annonce


Annonce

Annonce

Ronaldo forsvarer Barca-spillerne

Champions League - 10. maj 2019




Lionel Messi har båret FC Barcelonas offensiv gennem hele sæsonen med masser af mål og assists. Han var også manden bag en flot offensiv kamp mod Liverpool på Camp Nou, og han forsøgte alt, han kunne, i returen på Anfield, hvor han stod bag alle otte skud på mål.

Brasilianske Ronaldo mener, at Messi er verdens bedste spiller, men han går i forsvar for de øvrige Barca-spillere, der aldrig får ros for sejrene.

- FC Barcelona har et fantastisk hold og de har den bedste spiller i Messi. Den anden dag hørte jeg, at når de taber, så er det på grund af Valverde, Coutinho og de andre, men ikke Messi, fortæller Ronaldo ifølge AS og følger op:



- Og når de vinder er det på grund af Messi. Det er en kæmpe mangel på respekt for de øvrige spillere samt trænerteamet.

- Når det hold er mere motiveret og med en tydelige intensitet, så kan et comeback ske. Liverpools intensitet burde ikke have overrakset Barca, men Barca manglede også noget held.

- Den første kamp var god for Barca og i særdeleshed Messi, men i returen var intensiteten, ønsket og kynismen afgørende.

Som bekendt vandt FC Barcelona 3-0 på Camp Nou og tabte hele 4-0 bare seks dage senere på Anfield. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronaldo forsvarer Barca-spillerne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder