Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Cillessen nærmer sig skifte til Benfica

Transfermarked - 11. maj 2019




Jasper Cillessen er en fantastisk backup for Marc-André ter Stegen og har sæson efter sæson vist sit høje niveau til trods for de meget få kampe, som han får i løbet af en sæson. Han brokker sig aldrig og er en vellidt person i omklædningsrummet, men tiden for hollænderen i FC Barcelona ser ud til at være slut.

FC Barcelona har således fortalt ham, at de forstår hans beslutning om at søge efter en ny klub. Han vil have mere spilletid og det kan han ikke få i FC Barcelona med Ter Stegen som det klare førstevalg. Derfor har klubben respekteret hans ønske og nu ligner det, at han er på vej til portugisiske Benfica.

Ifølge A Bola har Benfica henvendt sig til Cillessens bagland og givet udtryk for deres store interesse. Han ventes at lukke aftalen straks som sæsonen slutter, inden han går på sommerferie. Hvad aftalen kommer til at indebære er for tidligt at spå om nu, men FC Barcelona ved, at de har en stærk keeper, som er mange penge værd.

Cillessen vurderes til at koste omkring 140 millioner kroner. Hans frikøbsklausul lyder på 450 millioner kroner, men det forventes ikke at FC Barcelona kan suge så mange penge ud af Benfica. I stedet ventes det at der bliver forhandlet, da alle parter er interesseret i at føre skiftet igennem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Cillessen nærmer sig skifte til Benfica

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder