Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Griezmann forlader Atletico Madrid

Transfermarked - 14. maj 2019




Antoine Griezmann har i dag bekræftet over for Atletico Madrid, at han ikke fortsætter i klubben efter denne sæson. Det oplyser klubben på sin egen Twitter-profil. Dermed tyder alt nu på, at han skifter til FC Barcelona når pokalfinalen er spillet færdig.

Griezmann har slået en video op, hvor han giver klubbens fans beskeden om, at han nu vil søge nye udfordringer efter at have truffet en svær beslutning. Der er ingen tvivl om, at han meget snart kan kalde sig for FC Barcelona-spiller, og med aftenens besked fra det madrilenske er det første skridt nu blevet taget - og ført ud til offentligheden.

- Efter at have talt med Cholo (Atleti-træner Diego Simeone) og Miguel Angel samt ledelsen, vil jeg nu tale til fansene, som altid har givet mig en masse kærlighed. Jeg har truffet beslutningen om at forlade Atletico Madrid for at opleve nye ting og få nye udfordringer.

- Det er det, som jeg føler for og som jeg har brug for. Jeg vil gerne takke for al den kærlighed, I har givet mig i mine fem år.

- Det har været nogle utrolige øjeblikke og jeg vil altid huske det og altid have jer i mit hjerte.







Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Griezmann forlader Atletico Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder