Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Griezmann forlader Atletico Madrid

Transfermarked - 14. maj 2019Officielt: Griezmann forlader Atletico Madrid

Antoine Griezmann har i dag bekræftet over for Atletico Madrid, at han ikke fortsætter i klubben efter denne sæson. Det oplyser klubben på sin egen Twitter-profil. Dermed tyder alt nu på, at han skifter til FC Barcelona når pokalfinalen er spillet færdig.

Griezmann har slået en video op, hvor han giver klubbens fans beskeden om, at han nu vil søge nye udfordringer efter at have truffet en svær beslutning. Der er ingen tvivl om, at han meget snart kan kalde sig for FC Barcelona-spiller, og med aftenens besked fra det madrilenske er det første skridt nu blevet taget - og ført ud til offentligheden.

- Efter at have talt med Cholo (Atleti-træner Diego Simeone) og Miguel Angel samt ledelsen, vil jeg nu tale til fansene, som altid har givet mig en masse kærlighed. Jeg har truffet beslutningen om at forlade Atletico Madrid for at opleve nye ting og få nye udfordringer.

- Det er det, som jeg føler for og som jeg har brug for. Jeg vil gerne takke for al den kærlighed, I har givet mig i mine fem år.

- Det har været nogle utrolige øjeblikke og jeg vil altid huske det og altid have jer i mit hjerte.


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

679,- DKK

Spar 49%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

529,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder