Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca-spillerne vil ikke have Griezmann

Transfermarked - 19. maj 2019Medie: Barca-spillerne vil ikke have Griezmann

Antoine Griezmann har bekræftet, at han forlader Atletico Madrid og efter madrilenernes kamp i går, har han dermed spillet sin sidste officielle kamp for Atletico Madrid. Siden da har Manchester City og Paris Saint-Germain afvist at ville hente ham. Det efterlader egentlig kun FC Barcelona alene som en interesseret klub.

Men spillerne hos FC Barcelona ser ikke Antoine Griezmann lande på Camp Nou, erfarer avisen Sport. For første gang nogensinde i forbindelse med en transfer har klubbens spillere slået hårdt ned og talt med præsident Bartomeu om hvordan de ikke ønsker at se Griezmann i klubben. Hos ledelsen er der også flere som er imod købet af franskmanden.Sidste år stod flere spillere klar med åbne arme for at byde Griezmann velkommen, men i stedet udsendte han en dokumentar, skabte drama og besluttede sig for at afvise Barca. Det er flere af spillerne irriterede over - på grund af den manglende respekt - og derfor ser de ikke Griezmann skifte til FC Barcelona. Når en spiller laver sådan et respektløs nummer mod Barca, så bør de ikke være velkommen, mener spillerne.

Det bliver dermed spændende at se, hvordan præsident Bartomeu reagerer i hele situationen. Han står nemlig splittet mellem at flere spillere ikke ser Griezmann blive hentet ind mens også flere i ledelsen deler samme mening. Der er dog nogle i ledelsen, som mener, at Griezmann kan hjælpe holdet til mere succes.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder