Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca-spillerne vil ikke have Griezmann

Transfermarked - 19. maj 2019




Antoine Griezmann har bekræftet, at han forlader Atletico Madrid og efter madrilenernes kamp i går, har han dermed spillet sin sidste officielle kamp for Atletico Madrid. Siden da har Manchester City og Paris Saint-Germain afvist at ville hente ham. Det efterlader egentlig kun FC Barcelona alene som en interesseret klub.

Men spillerne hos FC Barcelona ser ikke Antoine Griezmann lande på Camp Nou, erfarer avisen Sport. For første gang nogensinde i forbindelse med en transfer har klubbens spillere slået hårdt ned og talt med præsident Bartomeu om hvordan de ikke ønsker at se Griezmann i klubben. Hos ledelsen er der også flere som er imod købet af franskmanden.



Sidste år stod flere spillere klar med åbne arme for at byde Griezmann velkommen, men i stedet udsendte han en dokumentar, skabte drama og besluttede sig for at afvise Barca. Det er flere af spillerne irriterede over - på grund af den manglende respekt - og derfor ser de ikke Griezmann skifte til FC Barcelona. Når en spiller laver sådan et respektløs nummer mod Barca, så bør de ikke være velkommen, mener spillerne.

Det bliver dermed spændende at se, hvordan præsident Bartomeu reagerer i hele situationen. Han står nemlig splittet mellem at flere spillere ikke ser Griezmann blive hentet ind mens også flere i ledelsen deler samme mening. Der er dog nogle i ledelsen, som mener, at Griezmann kan hjælpe holdet til mere succes. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca-spillerne vil ikke have Griezmann

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder