Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca overvejer vildt lavt Cillessen-bud

Transfermarked - 22. maj 2019




Jasper Cillessen spiller lørdag aften sin sidste kamp for FC Barcelona og her håber han på, at han kan hjælpe holdet til sejr i Copa del Rey-finalen. Efter opgøret vil han forsøge at lukke en aftale med Benfica, som ikke opgiver sin interesse i hollænderen.

Der bliver i disse dage forhandlet mellem FC Barcelona og Benfica. Senest har Barca afvist Benficas bud, men nu forlyder det, at Benfica kan få accepteret et endnu lavere bud. Der har været snakket om alt fra 30 millioner euro til 20 millioner euro, men ifølge Mundo Deportivo pønser FC Barcelona på at acceptere 8,5 millioner euro for at sende Cillessen til Portugal.

Men det gør de kun såfremt Benfica giver dem ord på, at catalanerne får førsteret til at købe stortalenterne Jota (fuldenavn João Pedro Neves Filipe) og Florentino Luís. De to stortalenter har gjort sig bemærket i hele fodboldeuropa, og FC Barcelona er ingen undtagelse.

Hvis FC Barcelona får ret til at imødekomme Benficas fremtidig pris på de to spillere, så vil FC Barcelona acceptere at sælge Jasper Cillessen for 8,5 millioner euro. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca overvejer vildt lavt Cillessen-bud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder