Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Pressemøde: Messi støtter op om Valverde

Nyheder - 24. maj 2019




Lionel Messi mødte i dag pressen og her kom han ind på lidt forskellige emner. Da det er første gang, at han møder pressen efter nederlaget til Liverpool, var det ikke overraskende, at flere af spørgsmål omhandlede netop den kamp.

- Jeg har ikke hørt så meget om kritikken af Valverde, men jeg mener, at han har gjort et godt stykke arbejde mens han har været her. Han har altid været til rådighed og han skal ikke stå til regnskab for nederlaget mod Liverpool. Det var spillernes nederlag, vi spillede ikke en god kamp. I første halvleg var vi godt med, men i anden halvleg spillede vi ikke op til vores standard.

- Kampen i morgen er endnu en finale og endnu en mulighed for at vinde et trofæ og slutte sæsonen med 'The Double'. Vi har forberedt os godt og vores mål er at hente sejren og på den måde lukke godt ned for sæsonen.

- Jeg tænker overhovedet ikke på Den Gyldne Støvle. Det er slet ikke i mit hoved. Det, som jeg tænker på, at nederlaget til Liverpool. Det var et hårdt slag at modtage. Nu ser vi frem mod finalen i morgen, som vi alle ønsker at vinde.

- Nej, jeg tænker overhovedet ikke på det (at forlade Barcelona). Det er det samme med landsholdet. Hver gang, vi taber, så øger det min motivation til at vende tilbage og vinde igen. Lige nu er finalen i vores tanker; det er endnu en titel, som vi kan vinde.

Messi bekræftede desuden at han har døjet med en muskelskade siden jul, men at han har holdt den under kontrol og dermed ikke misset nogle kampe. Han er derfor klar til kamp i morgen når pokalfinalen mod Valencia sparkes i gang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pressemøde: Messi støtter op om Valverde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder