Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Takefusa Kubo skifter til Real Madrid

Transfermarked - 14. juni 2019Takefusa Kubo skifter til Real Madrid

Takefuso 'Take' Kubo var et gigantisk talent på La Masia og var udset til at få en stor fremtid på førsteholdet. I dag er det så blevet bekræftet, at han knytter sig til Real Madrid. Han blev 18 år for 10 dage siden og netop hans alder har meget med hele situationen at gøre.

I 2014 indledte FIFA en undersøgelse i FC Barcelona og fandt ud af, at klubben havde hentet unge talenter hjem udefra og det betød, at de måtte igennem en transferkarantæne og samtidig måtte de slippe Takefuso Kubo, som de havde hentet i en japansk klub. Han skulle videre i teksten for at udvikle sig som spiller, da han ikke længere var spilleberettiget i FC Barcelona.

Take har fortsat sin flotte udvikling og har allerede fået debut på det japanske landshold og skal såmænd også spille med i Copa America, hvor Japan er blandt de inviterede hold. Men spørgsmålet er hvorfor han i dag har valgt at skifte til Real Madrid og ikke tilbage til FC Barcelona.

Af sportslige årsager kan det nævnes, at FC Barcelonas ledelse ikke ville garantere ham en plads på førsteholdet efter en sæson med B-holdet. I Real Madrid lovede man ham en plads i truppen på førsteholdet hvis han tog mindst en enkelt sæson på B-holdet.

Derudover ønskede Takes rådgivere at indhente mindst 7,5 millioner kroner pr. sæson i løn, men FC Barcelona gjorde det klart, at ingen unge spillere i klubben tjener den slags penge. Klubben ville ikke gå én krone over 1,8 millioner kroner. I den spanske hovedstad accepterede man dog kravene og nu er Take på vej til Real Madrid.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 26%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

689,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder