Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Suárez har tabt sig: Fulgte stram kostplan

Nyheder - 19. juni 2019Suárez har tabt sig: Fulgte stram kostplan

Luis Suárez var igennem hele sidste sæson utrolig tung at se på. Hans vendinger med bolden var langsomme, hans fart var betydelige ringere end før set og overordnet set blev han af rigti mange kaldt for overvægtig - af en fodboldspiller at være.

Efter sidste måneds knæoperation valgte han at følge en stram kost i håbet om, at han kunne aflaste sit knæ fremadrettet. Her fik han et professionelt hold til at strikke en kostplan sammen og han har siden tabt sig tre overflødige kilo. Dermed bliver knæet mindre overbelastet.

Frugt, grøntsager samt fisk er blandt det mest hyppige i Suárez' nye kost. Derudover må han ikke drikke alkohol og han er blevet rådet til at spise mindre kød.

Suárez' knæproblemer er ikke nye, men efter kampen mod Liverpool følte han sig nødsaget til en operation, da han blev undersøgt at klublægerne. Operationen gik som planlagt, han fulgte en stram genoptrænings- og kostplan og er nu deltagende ved Copa America, hvor han scorede i Uruguays første kamp mod Japan.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

375,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder