Argentina skuffede igen: 1-1 mod Paraguay

Landskampe - 20. juni 2019

Efter et skuffende nederlag til Colombia i den første kamp ved Copa America, fik Argentina en ny chance natten til torsdag. Endnu engang måtte de gå skuffede fra banen, da Paraguay holdt dem på 1-1.

Atter engang var det Messi som skulle sørge for alt det kreative i angrebet. Cheftræner Scaloni havde pillet både Aguero og Di Maria ud efter deres dårlige indsats mod Colombia, men det blev ikke meget bedre.

Argentina sad på det meste uden at blive helt farlige og efter 37 minutter kunne Richard Sanchez banke et fladt indlæg i mål og så stod den 1-0 til Paraguay.

Argentina kæmpede videre for deres mål og måtte vente til det 57. minut før de fik lidt held med sig i et angreb. En hånd på bolden betød straffespark og det bankede Messi i mål selvom keeperen gik til den rigtige side. 1-1 og så var kampen helt lige igen.

Men bare fem minutter senere dummede Otamendi sig, da han i en hovedløs aktion nedlagde Gonzalez i feltet og begik straffespark. Heldigvis for Argentina pillede Armani dog forsøget.

Det blev ved 1-1 og dermed har Argentina kun hentet et enkelt point i to kampe. Colombia slog Qatar med 1-0 og topper dermed klart gruppen.