Annonce


Annonce

Annonce

Messi før skæbnekamp: Vi vinder over Qatar

Landskampe: Af Sajad Koftan - 20. juni 2019




Træner Lionel Scalonis argentinske mandskab er på randen af exit fra den sydamerikanske turnering, Copa America, efter at Messi og co. kæmpede sig til 1-1 mod Paraguay i nattens anden gruppekamp.

Messi scorede på straffespark, efter en VAR-kendelse, som i sidste ende sikrede de hårdt kæmpene argentinere deres første point i turneringen - et point som Messi kan takke sin målmand, Franco Armani, for, eftersom keeperen nappede Paraguays, Derlis Gonzalez, straffespark.

Men selv en argentinsk sejr over Qatar i den sidste gruppekamp, kan vise sig ikke at være nok for at spille sig videre, selvom Lionel Messi, holdets anfører, har stor tiltro til sit mandskab.

- Vi er overbeviste om at kunne slå Qatar i den kommende kamp, sagde Barcas superstjerne til journalisterne efter Paraguay-kampen og fortsatte.

- Vi er nødt til at forbedre os og kigge indad, hvis vi skal have en chance.

- De første få minutter af kampen gjorde vi det godt. Efter at Paraguay scorede, kludrede vi i det men formåede alligevel at få uafgjort.

Argentina er på sidstepladsen i gruppen, bag Qatar, hvor begge hold har et point.

Førerholdet, Colombia, som har seks point, må ikke tabe til Paraguay i den sidste kamp i gruppen - mens Argentina skal slå Qatar, for dermed at snuppe Paraguays andenplads. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi før skæbnekamp: Vi vinder over Qatar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder