Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Antoine Griezmann udløser sin frikøbsklausul

Transfermarked - 7. juli 2019




Antoine Griezmann har igennem sin advokat informeret Atletico Madrid om, at han vil betale sin frikøbsklausul. Det gør han efter aftale med FC Barcelona, som sender pengene afsted til Griezmanns advokat, der skal ned på La Ligas hovedkvarter og udløse frikøbsklausulen.

Som bekendt er det spilleren selv, som betaler sin frikøbsklausul - men med betaling fra den købende klub. Griezmann har valgt at informere Atletico Madrid om det nu, så han ikke skal møde op til træning i Atletico Madrid i dag. Klubben havde ellers bedt franskmanden om at møde op, men nu, hvor han har bekræftet, at han vil udløse sin frikøbsklausul, er han på lovlig vis fritaget fra at træne med.

Griezmann har i princippet frem til transfervinduets sidste dag med at udløse sin frikøbsklausul, men det forventes at ske inden for ganske få dage, da FC Barcelona gerne til offentliggøre købet af ham i den kommende uge. Hans frikøbsklausul faldt fra 200 millioner euro til 120, og da Atletico Madrid har nægtet Barca at betale i rater, har catalanerne valgt at betale alle 120 millioner euro på én gang.

At Griezmann skal til FC Barcelona er ikke længere en hemmelighed. Alt tyder på, at han bliver bekræftet i løbet af næste uge - langt de fleste medier peger på fredag, da Neto først skal præsenteres. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Antoine Griezmann udløser sin frikøbsklausul

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder