Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Antoine Griezmann udløser sin frikøbsklausul

Transfermarked - 7. juli 2019Antoine Griezmann udløser sin frikøbsklausul

Antoine Griezmann har igennem sin advokat informeret Atletico Madrid om, at han vil betale sin frikøbsklausul. Det gør han efter aftale med FC Barcelona, som sender pengene afsted til Griezmanns advokat, der skal ned på La Ligas hovedkvarter og udløse frikøbsklausulen.

Som bekendt er det spilleren selv, som betaler sin frikøbsklausul - men med betaling fra den købende klub. Griezmann har valgt at informere Atletico Madrid om det nu, så han ikke skal møde op til træning i Atletico Madrid i dag. Klubben havde ellers bedt franskmanden om at møde op, men nu, hvor han har bekræftet, at han vil udløse sin frikøbsklausul, er han på lovlig vis fritaget fra at træne med.

Griezmann har i princippet frem til transfervinduets sidste dag med at udløse sin frikøbsklausul, men det forventes at ske inden for ganske få dage, da FC Barcelona gerne til offentliggøre købet af ham i den kommende uge. Hans frikøbsklausul faldt fra 200 millioner euro til 120, og da Atletico Madrid har nægtet Barca at betale i rater, har catalanerne valgt at betale alle 120 millioner euro på én gang.

At Griezmann skal til FC Barcelona er ikke længere en hemmelighed. Alt tyder på, at han bliver bekræftet i løbet af næste uge - langt de fleste medier peger på fredag, da Neto først skal præsenteres.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

619,- DKK

Spar 30%

Barcelona Målmandstrøje Europa 2019/20

699,- DKK

489,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

409,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder