Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca opdeler Griezmann-betaling i rater

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 11. juli 2019


Barca opdeler Griezmann-betaling i rater

Antoine Griezmann venter på at FC Barcelona giver det grønne lys til at han kan sætte sig ombord på en flyvemaskine og drage mod Barcelona. Klubben arbejder ihærdigt på at kunne lukke aftalen og derfor var der også et møde med Atletico Madrid i sidste uge.

Josep Maria Bartomeu bekræftede i sidste uge, at der var indledt forhandlinger med Atletico Madrid om at kunne betale mere end frikøbsklausulen på Griezmann, men så til gengæld kunne betale beløbet i rater. Atletico Madrid takkede nej, og bedte om alle pengene på én gang.

Derfor har FC Barcelona nu gravet dybere og det forlyder i spanske medier, at man i stedet optager et lån, som man netop kan tilbagebetale i rater. På den måde låner man et endnu ukendt beløb, som man kan bruge til at udløse Griezmanns frikøbsklausul. Tilbagebetalingen sker således i rater og Barca kan gå glade fra forhandlingsbordet.

Netop af den grund er Griezmanns bekræftelse med stor sandsynlighed blevet udskudt. Nu forventes han alligevel ikke at møde ind i klubben søndag, da hans bekræftelse først falder mandag, ifølge Mundo Deportivo. Der skal gennemføres papirarbejde både i dag og i morgen, og mandag modtager man en godkendelse hvorefter man giver Griezmann lov til at tage ned på La Ligas hovedkvarter og købe sig ud af sin Atleti-kontrakt.
Læs også
- Video: Griezmann udpeger sine 4 legender
- Diego Costa: Griezmanns drøm er at spille med Messi
- Griezmann brændte straffe i storsejr
- Billeder: Griezmann fik intet at arbejde med
- Historien bag Griezmanns jubelscene


Ugens mest læste

Seneste nyheder