Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Puig: Vil helst blive, men afviser ikke skifte

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 5. august 2019




FC Barcelonas tilhængere har de seneste par sæsoner set mere til det spanske stortalent Riqui Puig. Klubbens 19-årige stjernefrø står dog stadig bagerst i køen til spilletid.

De fremmødte tilskuere til søndagens brag mod Arsenal fik dog lov til at opleve midtbanetalentet i første halvleg, inden han blev skiftet ud til fordel for Sergi Roberto. Her viste han flere gange, hvorfor han i en alder af blot 19 år er en del af FC Barcelonas førsteholdstrup.

Efter kampen fandt Riqui Puig tid til at tale med pressen om sin egen præstation mod Arsenal og den kommende sæson. Selvom, at Riqui Puig leverede en fremragende præstation i første halvleg, så var han meget ydmyg, da pressen fangede ham.

- Jeg gør som jeg altid gør. Jeg arbejder hårdt. Jeg giver alt hvad jeg har til træning, og jeg forsøger at gribe chancen, når jeg får spilletid i kampene.

- Vores trup er meget bred. Vi har nogle af verdens bedste midtbanespillere. Jeg står ikke forrest i køen, men jeg nyder at få minutter på banen og forsøger at vise træneren, at han kan regne med mig.

- FC Barcelona er verdens bedste klub. Jeg vil selvfølgelig gerne blive her, men jeg afviser dog ikke et skifte, sagde Riqui Puig til pressen, ifølge Marca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Puig: Vil helst blive, men afviser ikke skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder