Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Racisme-skandale: Malcom på vej videre fra Zenit!

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 5. august 2019


Racisme-skandale: Malcom på vej videre fra Zenit!

I FC Barcelona er man glade for at have fået sendt Malcom videre for 40 millioner euro. Brasilianeren gjorde det godt i de minutter han fik, men spilletiden i den kommende sæson skulle han se langt efter med ankomsten af Antoine Griezmann.

Zenit tilbød hurtigt at købe Malcom og efter en hurtig forhandling kom der styr på transferen før de to klubber bekræftede handlen. Allerede nu, inden Malcom har spillet en hel kamp, forlyder det i spanske medier, at Malcom til januar bliver solgt.

Det sker på baggrund af den racisme, som der hersker i russisk fodbold. I weekenden var Malcom i aktion for Zenit mod Krasnodar i en 1-1-kamp og her var der en gruppe Zenit-fans, som råbte diverse racistiske ord ned mod Malcom. De tillader simpelthen ikke Malcom bliver en del af holdet, og ifølge nyhedsmediet Ria Novosti, overvejer Zenit nu at sende Malcom videre til januar.

Det er et klart nederlag, hvis man sælger Malcom på baggrund af, at racister ikke vil indfinde sig i, at klubben køber en fodboldspiller - uanset hvem det er. Spørgsmålet er om Zenit accepterer det nederlag eller finder en anden vej.

Racismen er slet ikke ny i Rusland. Blot sidste år var der en skandale i forbindelse med Spartak Moskva, som uploadede en video på Twitter med teksten 'Se hvordan chokolade smelter i solen' efterfulgt af tre chokoladebarer og en video, hvor Pedro Rocha, Fernando og Luiz Adriano var i gang med deres træning. Klubben blev naturligvis mødt af ekstrem modstand på det sociale medie.

Den russiske ambassadør Aleksey Smertin fortæller desuden at racisme er som fashion i Rusland. En katastrofe af de helt store, som på uforståeligt foregår i 2019.Se et billede af tweetet her
Racisme-skandale: Malcom på vej videre fra Zenit!
Læs også
- Top 10: Malcom det fjerde største salg i Barca
- Barca bekræfter: Malcom er på vej videre
- Officielt: Malcom skifter til Zenit
- Zenit er i Barcelona: Lukker Malcom-handel
- Var det Malcoms sidste kamp?


Ugens mest læste

Seneste nyheder