Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Madrilensk avis med kæmpe opsang til Piqué

Champions League - 10. august 2019
Madrilensk avis med kæmpe opsang til Piqué

Gerard Piqué mødte pressen i USA for få dage siden. Her kom han ind på Real Madrids triumfer i Champions League og fortalte, at Real Madrid går all in på Champions League og spiller russisk roulette med de andre turneringer - derfor har madrilenerne ikke vundet mange af de hjemlige turneringer i flere år. Men den køber den madrilenske avis Marca ikke - eller nærmere journalisten Juanma Rodríguez.

Juanma Rodríguez' besked til Piqué
- Der er noget, som Piqué har ret i. Det er svært at vinde Champions League og det er netop derfor, at Barcelona, Juventus, Ajax og Atletico Madrid har to trofæer færre end Real Madrid, og det er en katastrofe.

- Men Real Madrid spiller ikke russisk roulette; det gør de andre. Èt hold spiller roulette når de improviserer eller satser alt på heldet, mens Real Madrid har vundet fire Champions League-trofæer på seks år. Det er meget lidt roulette og rigtig meget Real Madrid.

- Piqué lyt, og lyt rigtig godt: C-h-a-m-p-i-o-n-s L-e-a-g-u-e. Det er trofæet, som Messi lover jer hvert år (og i år var ingen undtagelse). Du har ikke duftet trofæet siden 2015; nogle gange på grund af Kostas Manolas og på grund af Divock Origi.

- Jeg håber, at historiens bedste klub kan fortsætte med at spille roulette i meget lang tid, for det betyder, at vi snart kan fejre 'Den Tyvende'.

- At vinde La Liga har stor betydning, Piqué. Rigtig meget. Og det er en krævende turnering. Derfor har Real Madrid vundet 33 gange og Barca har syv færre. Barcelona har vundet La Liga otte gange på 11 år, mens Real Madrid har vundet 15 på 22 år.

- Fornavnet på Real Madrids roulette er 13 og efternavnet er 33 fra de 13 triumfer og 33 La Liga-titler. Du går på pension, du bliver præsident i Barca, du vil igen stoppe og dit hold vil stadig være bagude. Det er dit tab og min tilfredsstillelse.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder